Wie zijn wij mobNIEUWE UITDAGING?

WERKEN BIJ FUEL SERVICES NEDERLAND


De missie en visie van Fuel Services Nederland

Onze missie en visie is ontstaat uit de inbreng van ons allemaal. Het is een streven, een plan, een leidraad om dagelijks met elkaar keihard te werken aan het allerbeste voor onze klanten, het allerbeste voor het team en het allerbeste voor onszelf.

Onze missie
Wij exploiteren bemande benzine stations met een focus op Retail. Wij willen graag super tevreden klanten die fan van ons worden en blijven.

En wij willen dat medewerkers zich maximaal kunnen ontwikkelen en enorm veel plezier hebben in wat ze doen. Een bedrijf waar we allemaal trots op kunnen zijn en waar iedereen een fijn gevoel bij heeft. Als alles dan klopt dan slagen we in onze missie: FEELING GOOD!

Betrokken teams!!

Onze visie
Geluk begint bij jezelf. Dat willen wij uitstralen. Iedere medewerker is betrokken, voelt zich gewaardeerd en gelukkig binnen het team en werkt iedere dag aan persoonlijke doelstellingen, uitdagingen en groei.

Communicatie, samenwerking, uitdagend werk, een prettige en open teamcultuur en het nemen van verantwoordelijkheid is de kern. Hierdoor doen onze medewerkers hun werk met veel plezier. Het doel is trotse en gelukkige retail talenten in optimaal presterende zelfsturende teams.