OVER ONSMISSIE EN VISIE

VAN FUEL SERVICES NEDERLAND


<

De missie en visie van Fuel Services Nederland

Onze missie en visie is ontstaan uit de inbreng van ons allemaal. Het is een streven, een plan, een leidraad om dagelijks met elkaar keihard te werken aan het allerbeste voor onze klanten, het allerbeste voor het team en het allerbeste voor onszelf.

Onze missie
Wij exploiteren bemande benzine stations met een focus op Retail. Wij willen graag super tevreden klanten die fan van ons worden en blijven. En wij willen dat medewerkers zich maximaal kunnen ontwikkelen en enorm veel plezier hebben in wat ze doen. Een bedrijf waar we allemaal trots op kunnen zijn en waar iedereen een fijn gevoel bij heeft. Als alles dan klopt dan slagen we in onze missie: FEELING GOOD!


Onze visie

Betrokken teams!!

Geluk begint bij jezelf. Dat willen wij uitstralen. Iedere medewerker is betrokken, voelt zich gewaardeerd en gelukkig binnen het team en werkt iedere dag aan persoonlijke doelstellingen, uitdagingen en groei.

Communicatie, samenwerking, uitdagend werk, een prettige en open teamcultuur en het nemen van verantwoordelijkheid is de kern. Hierdoor doen onze medewerkers hun werk met veel plezier. Het doel is trotse en gelukkige retail talenten in optimaal presterende zelfstandige teams.


Klanten fan van ons maken!

De teams kennen hun klanten het beste. Dat gevoel willen we graag overbrengen. We willen dat klanten graag bij ons komen. Niet alleen om te tanken, voor de koffie of voor wat lekkers, maar ook voor de sfeer, de gezelligheid en het plezier dat de medewerkers met elkaar en met de klanten hebben.

We willen dat de klant het ons gunt en fan van ons wordt.


Wij willen de beste zijn!

Wij hebben een sterke focus op onze klanten. Wij doen er alles aan om de behoefte van onze klanten te zien en daar op in te spelen door het aanbieden van een extra product, een kopje koffie, een leuke spaaractie of simpelweg een vrolijk woord. Met andere woorden: we willen altijd dat extra stapje zetten.

Met onze service in onze nette en schone stations, shops en carwash staan wij staan altijd klaar voor onze klanten. Daarnaast werken onze medewerkers zelfstandig en doelgericht om onze doelen te bereiken.

Kortom, we willen de beste BP-franchisenemer zijn!


Onze locaties

Fuel Services Nederland is een exploitant/eigenaar van full-service benzinestations. De onderneming heeft 13 stations in exploitatie waarvan 10 met een carwash en 1 met een Wild Bean Café.

De enthousiaste teams staan 7 dagen per week klaar om ook onze klanten enthousiast te maken en blijvend aan ons binden.