WERKENNIEUWE UITDAGING?

WERKEN BIJ FUEL SERVICES NEDERLAND


Werken bij ons?

Regelmatig zoeken wij nieuwe collega’s om onze teams te versterken. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?Verkoopmedewerker / WBC-medewerker

1Functieomschrijving
Fuel Services Nederland (FSN) is een exploitant van bemande BP benzinestations met de focus op retail. Iedere dag sta je met het team voor de uitdaging om klanten aan onze organisatie te binden en ervoor te zorgen dat ze fan van ons worden.

Met jouw klant- en verkoopgerichtheid willen wij ons onderscheiden in de branche. Het “Feeling Good” gevoel staat bij ons centraal.
2Wat houdt je functie in?
Als Verkoopmedewerker / WBC-Medewerker maak je deel uit van een enthousiast en zelfsturend team dat bestaat uit retail-talenten.

Jouw doel is het binden van klanten en ervoor zorgen dat iedere klant de shop verlaat met een glimlach. Je bent betrokken en gemotiveerd. De missie en visie van de organisatie staat centraal.
3Wat kun je van FSN verwachten?
Je kunt jezelf ontwikkelen door o.a. verschillende trainingen en opleidingen te volgen. Daarnaast krijg je de kans om veel verantwoordelijkheid te nemen en mede vorm te geven aan de inhoud van je dagelijkse werkzaamheden.

Dit hangt uiteraard samen met je ambitie, de samenstelling van het team en jouw capaciteiten. Wij willen graag in jou investeren en jij investeert graag in jezelf. Hierdoor creëren we een open en positieve bedrijfscultuur.
4Wat verwachten wij van jou?
Kennis, vaardigheden & competenties:


 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel. Veiligheid is één van de belangrijkste kenmerken binnen FSN. De veiligheidsprocedures dienen te worden gevolgd.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden. Communicatie met collega’s is van groot belang binnen een zelfsturend team. Collega’s aanspreken met opbouwende feedback en het geven van complimenten behoort tot de dagelijkse taken.
 • Feedback kunnen ontvangen. Openstaan voor de opmerkingen van een collega over jouw werkzaamheden en of gedrag is belangrijk voor de persoonlijke groei en de ontwikkeling van het team.
 • Toegewijd. Het is een verantwoordelijke functie waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijk is om mee te groeien in het zelfsturende team. Hierbij is het belangrijk dat je openstaat voor coaching.
 • Gemotiveerd en leergierig. Er zijn veel verplichte trainingen om de veiligheid op het tankstation te kunnen waarborgen. Daarnaast worden er ook veel trainingen en cursussen voor persoonlijke groei en ontwikkeling aangeboden.
 • Energiek. Gedurende een lange periode in hoge mate actief kunnen zijn wanneer de functie dat vraagt. Het is een zware functie waar je gedurende je hele dienst actief aan het werk bent.
 • Representatief en verzorgt. Voor de uitstraling van de tankstations is het belangrijk dat je er altijd representatief en verzorgd uitziet.

Openen, beheren en sluiten van de shop:


 • Zelfstandigheid. De shop wordt door één medewerker geopend, beheert en afgesloten. Hierdoor moet je goed alleen en zelfstandig kunnen werken.
 • Ordelijk. Er zijn verschillende procedures om de veiligheid te waarborgen. Het is daarom belangrijk dat je de taken opvolgt.
 • Lef. Tankstations worden vroeg in de ochtend geopend en laat in de avond gesloten. Daarom is het van belang dat je hiervan niet nerveus wordt.
 • Vastberaden. Doordat je vaak alleen werkt, is het van belang dat je beslissingen durft te nemen.

Verkoop en kassahandelingen:


 • Klantvriendelijkheid. Jouw doel is om ervoor te zorgen dat iedere klant de shop verlaat met een glimlach en om er voor te zorgen dat ze fan van ons worden.
 • Commercieel. Voortdurend kunnen inspelen op wensen en behoeften van klanten, actief producten aanbieden en diverse spaaracties promoten en resultaatgericht verkoop targets kunnen halen.
 • Multi-tasken. Door de vele verschillende taken is het belangrijk dat je prioriteiten kunt stellen en problemen zelfstandig kunt oplossen. Daarbij is stressbestendig een belangrijke eigenschap. Voor de baliewerkzaamheden, zoals de registratie van de boedelbak-verhuur en carwash, is het belangrijk dat je kunt multi-tasken.
 • Analytisch vermogen. Je moet in staat zijn om problemen te herkennen en ze zelfstandig op te lossen.
 • Nauwkeurig. Kunnen omgaan met geld en waardepapieren zodat er geen kasverschillen ontstaan. Voor de overige baliewerkzaamheden, zoals de registratie van de boedelbak-verhuur en carwash, is het belangrijk dat je kunt multi-tasken en nauwkeurig werkt.
 • Assertief. Voor lastige klanten en de verkoop van tabak is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat.

Extra taken:


 • Helikopterview. Naast de hoofdtaken zijn er nog een aantal aanvullende taken, zoals schoonmaken, aanvullen producten, WBC, carwash en de wasboxen. Het is belangrijk dat hierbij het overzicht over de shop en het gehele terrein wordt gehouden.
 • Initiatief. Naast de taken op de takenlijst is het van belang dat je zelf het initiatief neemt om extra taken op je te nemen.
 • Goed inschattingsvermogen. Voor alle taken binnen jouw functie moet je goed kunnen inschatten. Je zult te maken krijgen met vakanties, ziekte, weer, feestdagen, diefstal, storingen etc.

Solliciteer bij Fuel Services Nederland

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen spoedig contact met je op.

  Beschikbare uren per week:

  Voorkeur locatie:(gebruik CTRL om meerdere te selecteren)

  Functie:


  Licht toe waarom je bij ons zou willen werken:  Upload hier je CV: Max. 5 Mb