Werken bij ons?

Regelmatig zoeken wij nieuwe collega’s om onze teams te versterken. Ben jij het Retail talent dat wij zoeken en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging?

Interesse? Klik op onderstaande button en stuur ons een bericht. Wij sturen dan jouw bericht door naar ons werving- en selectiebureau. Zij zullen vervolgens contact met je opnemen.

Hieronder vind je een uitgebreide beschrijving van de functie Verkoopmedewerker en WBC-medewerker.


Interesse?


Overzicht actuele vacatures:


Bekijk onze Facebookpagina

Deel deze pagina:


Verkoopmedewerker / WBC-medewerker

1Functieomschrijving
Fuel Services Nederland (FSN) exploiteert bemande BP benzinestations. Op dit moment hebben wij 13 locaties verdeeld in de regio Rijnmond, Brabant, Utrecht en Amsterdam. Door onze medewerkers veel ontwikkelingsmogelijkheden en uitdaging te bieden willen wij ons onderscheiden in de branche.

Op onze locaties is geen manager aanwezig, het zelfsturende team zorgt ervoor dat alles geregeld wordt. Onze missie “Feeling Good” staat bij ons centraal.
2Wat houdt je functie in?
Je maakt deel uit van een zelfsturend team en samen met je collega’s regel je de taakverdeling van jullie locatie. Het tankstation is 365 dagen per jaar open, er wordt dus ook gewerkt in de avonden, weekenden en feestdagen.

Het ene moment sta je achter de balie en is jouw doel ervoor te zorgen dat iedere klant de shop verlaat met een glimlach. Een ander moment werk je misschien administratie bij, of doe je een andere taak die je graag oppakt binnen het team. Omdat je in een zelfsturend team werkt is het belangrijk dat je goed kan communiceren maar ook dat je goed kan incasseren.
3Wat kun je van FSN verwachten?
Je kunt jezelf ontwikkelen door o.a. verschillende trainingen en opleidingen te volgen. Daarnaast krijg je de kans om veel verantwoordelijkheid te nemen en mede vorm te geven aan de inhoud van je dagelijkse werkzaamheden.

Als je het verschil kan maken in de organisatie, past in het zelfsturende team en veranderingen niet uit de weg gaat dan is een vaste arbeidsovereenkomst zeker een mogelijkheid. Ook wordt er genoeg aandacht besteed aan leuke secundaire arbeidsvoorwaarden.
4Wat verwachten wij van jou?
Kennis, vaardigheden & competenties:


 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel. Veiligheid is één van de belangrijkste kenmerken binnen FSN. De veiligheidsprocedures dienen te worden gevolgd.
 • Communicatieve vaardigheden. Communicatie met collega’s is van groot belang binnen een zelfsturend team. Collega’s aanspreken met opbouwende feedback is voor jou geen probleem.
 • Feedback kunnen ontvangen. Openstaan voor de opmerkingen van een collega over jouw werkzaamheden en/of gedrag is belangrijk voor de persoonlijke groei en de ontwikkeling van het team.
 • Flexibel. Binnen de zelfsturende teams is het van belang dat de werknemers zich gemakkelijk aan kunnen passen aan veranderende omgeving, werkwijzen, werktijden, taken, verantwoordelijkheden, beleidswijzigingen en gedragingen van anderen.
 • Gemotiveerd en leergierig. Er zijn veel verplichte trainingen om de veiligheid op het tankstation te kunnen waarborgen. Daarnaast worden er ook veel trainingen en cursussen voor persoonlijke groei en ontwikkeling aangeboden.
 • Energiek. Gedurende een lange periode in hoge mate actief kunnen zijn wanneer de functie dat vraagt. Het is een zware functie waar je gedurende je hele dienst actief aan het werk bent.

Openen, beheren en sluiten van de shop:


 • Zelfstandigheid. De shop wordt door één medewerker geopend, beheert en afgesloten. Hierdoor moet je goed alleen en zelfstandig kunnen werken.
 • Ordelijk. Er zijn verschillende procedures om de veiligheid te waarborgen. Het is daarom belangrijk dat je de taken opvolgt.
 • Lef. Tankstations worden vroeg in de ochtend geopend en laat in de avond gesloten. Daarom is het van belang dat je hiervan niet nerveus wordt. Doordat je vaak alleen werkt, is het van belang dat je beslissingen durft te nemen.

Verkoop en kassahandelingen:


 • Klantvriendelijkheid. Jouw doel is om ervoor te zorgen dat iedere klant de shop verlaat met een glimlach.
 • Commercieel. Voortdurend kunnen inspelen op wensen en behoeften van klanten, actief producten aanbieden en diverse spaaracties promoten.
 • Analytisch vermogen. Je moet in staat zijn om problemen te herkennen en ze zelfstandig op te lossen.
 • Nauwkeurig. Kunnen omgaan met geld en waardepapieren zodat er geen kasverschillen ontstaan. Voor de overige baliewerkzaamheden, zoals de registratie van de boedelbak-verhuur en carwash, is het belangrijk dat je kunt multi-tasken en nauwkeurig werkt.
 • Nauwkeurig. Kunnen omgaan met geld en waardepapieren zodat er geen kasverschillen ontstaan. Voor de overige baliewerkzaamheden, zoals de registratie van de boedelbak-verhuur en carwash, is het belangrijk dat je kunt multi-tasken en nauwkeurig werkt.
 • Assertief. Voor lastige klanten en de verkoop van tabak is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat.

Extra taken:


 • Helikopterview. Naast de hoofdtaken zijn er nog een aantal aanvullende taken, zoals schoonmaken, aanvullen producten, WBC, carwash en de wasboxen. Het is belangrijk dat hierbij het overzicht over de shop en het gehele terrein wordt gehouden.
 • Initiatief. Naast de taken op de takenlijst is het van belang dat je zelf het initiatief neemt om extra taken op je te nemen.
 • Goed inschattingsvermogen. Voor alle taken binnen jouw functie moet je goed kunnen inschatten. Je zult te maken krijgen met vakanties, ziekte, weer, feestdagen, diefstal, storingen etc.

Werken bij ons?

Regelmatig zoeken wij nieuwe collega’s om onze teams te versterken. Ben jij het Retail talent dat wij zoeken en klaar voor een nieuwe uitdaging?

Interesse? Klik op bovenstaande buttons en stuur ons direct een bericht.